plm üzletág

NX

NX

NX
facebook icon EPLM a Facebookon

Nx általános

Az NX egy olyan integrált CAD/CAM/CAE rendszer, mely lefedi a teljes tervezési, szimulációs és gyártási folyamatot, lehetővé téve ezáltal, hogy a vállalatok még gyorsabban és hatékonyabban tervezhessenek egyre jobb termékeket. Az NX egy Parasolid geometriai modellező magon alapuló, nyitott, rugalmas és testre szabható 3D-s rendszer, mely integrált megoldást kínál a fejlesztés, a rajzdokumentáció-készítés, a szimuláció és a gyártás területén egyaránt.

Az NX előnyei:

  • Páratlan képességek: Korszerű megoldások a tervezés, 3D modellezés és dokumentáció területén. A szimuláció szerkezeti, valamint a hő- és áramlástani, illetve optimalizálási analízisre nyújt megoldást; a szimulációs adatkezelés és a szimuláción alapuló tervezés egyetlen környezetben érhető el. Teljes gyártási megoldásokat nyújt a szerszámkészítéshez, forgácsoláshoz és a minőségellenőrzéshez is.
  • Teljesen integrált termékfejlesztés: Az összes fejlesztési művelet eszköze egyetlen megoldásként egyesül. Az integráció lehetővé teszi az információ gyors megosztását minden fejlesztési területen a vállalaton belül.
  • Kiemelkedő teljesítmény: A fejlett szimulációs lehetőségekkel könnyen kezelhetővé válnak a legnagyobb CAE kihívások, és jelentősen csökken a fizikai prototípusok száma. Az NX a legkorszerűbb eszközöket és megmunkálási technológiákat kínálja, ezzel is javítva a gyártási folyamatot.
  • Nyílt forráskód: A nyílt forráskód által megvédhető a már létező, saját IT beruházás a más gyártóktól származó adatok beépítésével a digitális termékfejlesztési folyamat során.
  • Bizonyított eredmények: Az NX-felhasználók bizonyítottan növelték új termékeik számát, több mint 30%-kal csökkentették a fejlesztési időt, több mint 70%-kal csökkent a tervezés-elemzési ismétlések ideje és a CNC programozási idő is 90%-kal rövidült.

Nx általános

NX oldaltérkép

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők