hírek

hírek

hírek

Áprilisban ismét országos CAD és CAM verseny diákok részére!

2019-02-13


Az Enterprise Group PLM üzletág filozófiájának szerves része, valamint szakértő csapatának kiemelt célja a gépészeti tanulmányokat folytató diákok felé irányuló tehetséggondozás. Ennek a tevékenységnek keretében az Enterprise Group közép- és felsőoktatási intézményekkel alakít ki együttműködési rendszereket, melyek magukba foglalják a diákok számára szervezett egyedi képzéseket, előadásokat és szakmai gyakorlati lehetőséget.

 

 

Mi sem mutatja jobban az Enterprise Group elkötelezettségét a jövő nemzedéke képzésének irányába, mint az innovatív módon elindított és ebben az évben már hetedik alkalommal megrendezendő Solid Edge és Edgecam országos középiskolai verseny, amelyen a nappali tagozaton tanuló hallgatók CAD tervező szoftver és CAM szerszámpálya tervező rendszer alkalmazásával kapcsolatos tudásukról adhatnak számot. Az esemény színhelyét a verseny társszervezője az NCT Akadémia Nonprofit Kft. biztosítja.

 

Az verseny rangos és elismert mivoltát kellően tükrözi az a tény, hogy a 2012 óta évente rendezett megmérettetésen nemcsak a hazai intézmények diákjai, hanem a határon túli (Románia, Szerbia, Szlovákia) hallgatók is indulnak és napjainkig több mint 200 pályamű került nevezésre. A tavaly rendezett versenyről az összefoglaló ezen az oldalon olvasható.

 

A verseny menete:

 

A verseny többlépcsős rendszerben zajlik. A jelentkezőknek egy szabadon választott pályamunkát kell készíteni és beküldeni március 24-ig, amelyet a szakmai zsűri értékel és kiválasztja azon hallgatókat, akik a döntőben részt vehetnek.

Az április 5-én rendezendő döntőben minden versenyzőnek azonos feladatsort kell megoldania, melyet előzetesen az Enterprise Group PLM szakmai csapata készít el.

A döntő első három helyezettje a versenyt támogatók felajánlásai alapján értékes tárgyi nyereményben részesül, amelyet az eredmény kihirdetése után vehetnek át.

 

 

Időpontok:

 

Pályamunkák benyújtásának határideje: 2019. március 24.

A döntő időpontja: 2019. április 5.

Helyszín: NCT Akadémia 1148 Budapest, Fogarasi út 7.

A versenyre való jelentkezéshez és további információkért látogasson el a honlapunkra.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők