hírek

hírek

hírek

Az Enterprise Group bejelentette SAP tanácsadó üzletágának értékesítését

2019-09-10


Az Enterprise Group SAP tanácsadással foglalkozó cégének, a Veritas Consulting Kft-nek az értékesítésével fontos mérföldkőhöz érkezett a magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Enterprise Group, amely az informatikai és infokommunikációs szolgáltatások és megoldások egyik vezető hazai rendszerintegrátora. A vevő, a 4iG Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelentette be a tanácsadó cég felvásárlásának tényét.

 

A jelentős üzleti kompetenciákkal bíró vállalat értékesítése az Enterprise Group stratégiájában történt változásnak köszönhető. Ennek eredményeképpen a vállalat az intenzív kutatás- és fejlesztési tevékenysége mellett három különböző területen nyújtott szolgáltatásra, valamint termékfejlesztésre kíván összpontosítani a jövőben.

Célunk, hogy az ügyfeleink számára kiépített rendszerek a jelen kihívásai mellett a jövő kérdéseire is választ adjanak, ezért a vállalati informatikai megoldásainkkal és az Ipar 4.0 innovatív megközelítésével már a jövőbeli szükségletekre fókuszálunk. Az elkövetkező hónapokban a PLM, az ICT és az eHealth területén is jelentős fejlesztésekkel készülünk” - mondta el Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.

 

Az elmúlt években az Enterprise Group Consulting üzletága egy erős kompetenciával és minősítésekkel rendelkező üzleti területté fejlődött, ezen túlmenően „PartnerEdge” státusszal rendelkezik, amely az SAP licenceinek értékesítési jogát is biztosítja majd a 4iG számára. A tranzakció eredményeképpen a 4iG az integrált vállalatirányítási rendszerek alkalmazásában fontos referenciákkal és tapasztalatokkal rendelkező üzletággal bővül, amely újabb hazai- és nemzetközi projektekben történő részvételekhez nyithat lehetőséget a vállalatcsoport számára.

 

„Arra törekszünk, hogy a hazai és regionális gazdasági szereplők digitális dimenzióváltásához szükséges üzleti megoldásokat saját tudás- és kompetencia-központunkból szolgáljuk ki. Az SAP egy olyan folyamatosan fejlődő platform a 4iG választékában, amellyel jelentős ügyféligényt elégíthetünk ki, ezáltal még magasabb hozzáadott értékkel vehetünk részt újabb nagy fejlesztési projektekben” – mondta Linczényi Aladin, a 4iG Nyrt. vezérigazgató-helyettese.

 

Szakértelmével a 4iG jelen van az informatikával támogatható üzleti élet számos területén, a hazai gazdaság jelentős részét lefedő iparágakban; elsősorban hazai közép- és nagyvállalatok, nemzetközi cégek, valamint a közszféra számára nyújt fejlesztési és üzemeltetési szolgáltatásokat magyarországi központjából. Komplex megoldásait az adott szervezetek igényeire, méretére optimalizálja.

 

A több mint száz szakértőt alkalmazó Enterprise Group – amely meghatározó szerepet tölt be a hazai vállalatok és intézmények informatikai és telekommunikációs rendszereinek továbbfejlesztésében - idén több mint nettó 4 milliárdos árbevételt prognosztizál.

 

 

A sajtóból:

Portfolio - SAP tanácsadó céget vett a 4iG

- Világgazdaság - Új üzletággal bővül a 4iG

Napi - Újabb céget vett a 4iG

- HVG - A 4iG vett egy céget, rástartolhatnak az SAP licencek értékesítésére

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők