hírek

hírek

hírek

A lista tetején a Vero, CIM data jelentés a CAM gyártókról

2016-07-19


Az amerikai elemző vállalat a CIMdata a 2016-os CAM szoftverpiac elemzési jelentésben megerősítette azt, hogy a Vero a világ első számú CAM szoftvergyártója. A jelentés részletezi, hogy a Vero több, mint kétszer annyi telepített szoftver licenccel rendelkezik, mint bármely más szoftvergyártó, amely több mint 22%-os piaci részesedést jelent.

"A Vero széles CAM portfolója segíti a vállalat piaci elhelyezkedését." - jelentette Stan Przybylinski, kutatási alelnök. "A megoldások széles skálája segít abban, hogy fenntartsák és növeljék részesedésüket, stabilitást ad ha esetleg néhány iparág kihívásokkal szembesülne, valamint nagy megcélozható piacot eredményez."

CIMData

 

1. ábra : Az NC szolgáltatók piaci részesedése a telepített ipari munkaállomások alapján. (Forrás: CIMdata)

 

Továbbá a CIMdata megállapította azt is, hogy a Vero ismét sikeresen tudta növelni a piaci részesedését, ami meghaladja a 10%-ot, további növekedést jósolva 2016-ra.

 

A Vero Software-ról

Az angliai székhelyű Vero Software a tervezési és gyártási folyamatok hatékonyságát radikálisan növelő CAD/CAM/CAE szoftvereket fejleszt, rendkívüli értéket nyújtva ügyfeleinek a hatékonyságnövelésen keresztül, jelentősen lecsökkentve a piacra kerülési időt. A cég világszerte jól ismert márkái közé tartozik az Alphacam, Cabinet Vision, Edgecam, Machining STRATEGIST, PEPS, Radan, SMIRT, SURFCAM, WorkNC és a VISI.

 

A Vero saját közvetlen irodáin keresztül értékesíti és támogatja termékportfólióját az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, az USA-ban, Brazíliában, Indiában, Japánban, Dél-Koreában és Kínában, valamint átfogó világméretű viszonteladói hálózatot működtet több mint 45 országban, köztük Magyarországon is.

 

A Vero része a Hexagonnak, amely tervezési, méréstechnikai és megjelenítés-technológiai megoldások vezető beszállítója világszerte. A szoftvereivel lehetőséget ad felhasználóinak a tervezés, mérés és tárgyak pozícionálására, valamint az adatok kezelésére.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők