hírek

hírek

hírek

EPLM TRENDS DIGITAL 2018 – DIGITALIZÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI FOLYAMATOK ÁTALAKÍTÁSÁHOZ

2018-09-02


Az Enterprise Group PLM üzletága 2018-ban is megrendezi EPLM TRENDS Digital 2018 CAD/CAM/CAE/PLM szakmai rendezvényét. Az online közvetített konferencián a „DIGITALIZÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERVEZÉSI ÉS GYÁRTÁSI FOLYAMATOK ÁTALAKÍTÁSÁHOZ” témaköréhez  csatlakozva mutatjuk be az általunk forgalmazott Siemens és Vero megoldásokat és új szoftververziókat.

 

Legyen online, tegye fel kérdéseit és vegyen részt kvízjátékunkon is!

 

A közvetítés csak regisztrációt követően érhető el, ha még nem tette meg kérjük, regisztráljon ezen a linken! Érvényes regisztrációt követően pedig jelentkezzen be az esemény időpontjában, hogy csatlakozhasson a közvetítéshez!

 

PROGRAM:

 

9:30-09:45 Köszöntő és Vándorkupa díjátadó (Béke Gyula)

 

09:45-11:00 Összekapcsolt gépészeti megoldások a digitalizált világban (Huszár András, Süller Jácint)

 

A bemutató alkalmával az érdeklődök megismerhetik, hogy miként működnek együtt a Siemens PLM Software által fejlesztett vezető megoldások, lefedve az ügyfelek igényeit tervezés, megmunkálás és biztonságos adatkezelés területén. A digitalizációs őrületben tiszta fejjel gondolkozva megoldásokat kaphat cége kihívásaira, annak érdekében, hogy egyszerűbben, gyorsabban, jobb terméket tudjon előállítani, miközben erőforrásokat takarít meg vállalkozása számára. A Solid Edge, mint az egyik leghatékonyabb tervezőeszköz az új fejlesztési irányoknak köszönhetően egyedi lehetőségeket biztosít a hálómodellek kezelése esetén, de magas szinten kollaborál más CAD (NX), ECAD alkalmazásokkal, miközben tervadatait biztonságosan kezelheti és oszthatja meg partnereivel.

 

 11:00-11:10 Szünet, átkapcsolás

 

11:10-12:00 Technológiai tudás digitalizálása a Vero megoldásaiban (Szabó Zoltán)

 

A technológiai fejlődésnek és a digitalizációnak köszönhetően egyre több lehetőség áll rendelkezésre a feladatok megvalósításához. A korszerű CAM szoftverek számos olyan eszközt vonultatnak fel, amik segítségével a programozási feladatok ideje nagymértkében csökkenthető és a programozónak csak a legfontosabb részekre kell koncentrálnia. A cégnél felhalmozott technológiai tudás leképzése egy ilyen rendszerben kulcskérdéssé vált. Néhány gyártási szektor specifikus példán keresztül vázoljuk, hogyan lehet gyorsítani és/vagy automatizálni a programozási folyamatokat a Vero CAM megoldásaiban a forgácsolási területen.

 

12:00-13:00 Ebédszünet

 

13:00-14:00 Termékadatok biztonságos kezelése és automatizált tervezési folyamatok alkalmazása (Mészáros Zoltán, Tripolszki Gábor)

 

A termékfejlesztés során nagy mennyiségű adat keletkezik, amit kezelni és rendszerezni kell. A tervezés során felmerülő folyamatok nyomonkövethetősége, visszakereshetősége elengedhetetlen. Mindemellett számos olyan feladatot is el kell végezni, amit a mai korszerű technológiák segítségével lehetőség van automatizálni, a tervezésre fordítható időt megnövelve ezzel a mérnök számára. Ebben a két témakörben mutatunk egyszerű és könnyen elsajátítható megoldásokat.

 

14:00-14:10 Szünet, átkapcsolás

 

14:10-15:00 Lemeztechnológia folyamatok újragondolása Vero megoldásaival (Veres Tibor)

 

Hogyan lehet a 3D-s CAD és vállalatirányítási adatokat felhasználni a lemeztechnológiai folyamatok hatékonyságának növelésére?

 

Az eseményre való jelentkezési határidő: 2018. október 03.

 

Csatlakozzon Ön is ÉLŐBEN rendezvényünkhöz online!

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők