hírek

hírek

hírek

Már megszerezhető az EMMA partneri státusz

2014-06-16


Az Enterprise Multi Medikai Alkalmazás (EMMA) töretlen fejlődése, valamint a szoftver iránt mutatkozó egyre nagyobb igény hívta életre az EMMA Solution Certified Partnerség rendszerét.

 

A partnerré válás feltétele az Enterprise Group tanfolyamainak sikeres elvégzése, melyet követően a minősített partnerek jogosulttá válnak az EMMA magyarországi bevezetésére, illetve annak önállóan végzett supportjára is. A szerződött viszonteladók a már említett tevékenységen kívül a medikai alkalmazás ügyféloldali méretezésének és infrastrukturális környezetének önálló kialakítására is engedélyt kapnak.

 

"Mi, az Enterprise Group-nál bízunk abban, hogy egyre több potenciális viszonteladó ismeri majd fel az európai normáknak megfelelő egészségügyi informatikai rendszer kialakításában rejlő lehetőségeket. Az EMMA 2.0 bevezetésével egyre fokozottabb igény mutatkozott szerződött partnerek bevonására, akik a vállalatunk által felállított szigorú követelményeknek eleget téve, közvetlenül a mi szakmai felügyeletünk alatt válnak képessé a medikai alkalmazás implementálására és hiteles képviseletére"- mondta Orbán Előd, a 100%-ig magyar tulajdonban levő vállalat ügyvezető igazgatója.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők