hírek

hírek

hírek

HATÉKONY CNC PROGRAMOZÁS A LEMEZTECHNOLÓGIÁBAN? PRÓBÁLJA KI INGYEN!

2018-02-08


A “Testdrive” keretein belül lehetőség nyílik kipróbálni a Radan lemeztechnológiai CAD/CAM szoftver előnyeit ingyenesen, terméktámogatás mellett.

 

A szoftver egyik legfőbb jellemzője, hogy CAD és megmunkálógép független megoldás, tehát a rajz adatok 2D dwg/dxf formátumán túl akár 3D CAD adatok feldolgozásra is képes. Így a generált NC fájlok a legkülönbözőbb szerszámgépek igényeihez illeszthetők, legyenek ezek a nagy világmárkák, vagy kisebb gyártók modelljei. Ugyanazzal a szoftverrel, ugyanazzal a felülettel programozhatja a lézer-, plazma-, láng-, vízvágó vagy a stancoló gépeit, nem szükséges hozzá több szoftvert üzemben és naprakészen tartani.

 

A táblaterveket másodpercek alatt automatikusan elkészítheti, így nagyobb projektek kezelése és programozása sem okozhat gondot. A projektkezelő ablakban mindig láthatja mely alkatrészek kerültek már fel a táblákra és az éppen programozott táblán milyen alkatrészek vannak, valamint hogy milyen és hány táblát használt el eddig. Az automatikusan elkészült táblaterveket, ha szükséges, kézzel is lehet módosítani, valamint utólag tetszőlegesen testre szabhatók.

 

 

A táblatervek szerszámozása és a vágási sorrendek meghatározása teljesen automatizálható. Nem kell a gépgyártó által előre meghatározott technológiákban és stratégiákban gondolkoznunk. A felhasználók akár egyedi szabályokat, sablonokat is létrehozhatnak azért, hogy a vágás tényleg úgy történjen, ahogy ők azt elképzelték.

 

A generált NC-kód mellett, a programkísérő lapok és riportok szintén teljesen testre szabhatók, így csak azokat az adatokat tartalmazzák, ami a felhasználó számára szükséges, és olyan formátumban, ami egyszerűen feldolgozható. A szöveges és grafikus megjelenítés mellett vonal- és QR-kódok használatára is van lehetőség a riportokban, az egyszerűbb azonosítás és a hibák elkerülése érdekében.

 

 

 

A Radan hatékonysága jelentősen növekedhet az ERP/MRP rendszerhez illesztéssel, ami egyedi igények alapján valósítható meg. Az illesztéssel nem csak az adatok kinyerése, de akár a feldolgozott adatok (pl.: kiosztott alkatrészek, elhasznált anyagok, gépidők stb.) visszatöltése is megvalósítható.

 

Radanban a 2D vágások mellett lehetőség van cső- és 5-tengelyes vágások programozására is. Ezekben a modulokban a szerszámpálya-készítés mellett szimulációs, készüléktervezési, valamint kiosztási lehetőségek is megtalálhatók, hogy a vágási folyamatok minél hatékonyabban és biztonságosan tervezhetők legyenek.

 

 

Élhajlítási feladatok szimulálására és programozására is van lehetőség, elsősorban 3D-s adatok alapján. A Radbend modul már a tervezési folyamatban hatékonyan segítheti a munkát, mivel a tervezett alkatrész gyárthatósága egyszerűen ellenőrizhető. A gép és a szerszámozás ismeretében, valamint a gyártási adatok alapján készíthető el a pontos teríték. A hajlítás szimulációja biztosítja, hogy a helyes hajlítási sorrend és tervezés mellett a gép-szerszám-alkatrész ütközések elkerülhetőek legyenek. Ezek mellett nem elhanyagolható, hogy a programozás és a szimuláció is off-line történik, tehát a technologizálással nem kötjük le a hajlítógépünk idejét, tervezés közben a gép folyamatosan dolgozhat.

 

 

Ha ezek a lehetőségek felkeltették érdeklődését és szeretné élesben is kipróbálni a Radan CAD/CAM szoftvert, vagy további információkra van szüksége, akkor regisztráljon ezen a linken !

További információ

A Radan honlapján.

Az Enterprise Communication Magyarország Kft. hivatalos honlapján.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők