hírek

hírek

hírek

Enterprise ICT Szakmai Nap 2013

2013-06-05


 

Az Enterprise Group május 29-én rendezte meg az ICT üzletág önálló infokommunikációs szakmai napját a budavári Hiltonban. Az eseményen a vállalat 71 partnere vett részt összesen több mint 50 különböző vállalattól.

 

A rendezvény előadássorozatát Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója nyitotta meg. Köszöntőjében röviden ismertette az Enterprise Group eredményeit, illetve beszélt a vállalat történetéről, filozófiáról és a 2013-as várakozásokról is.

 

A bevezető előadást követően bemutatkozott az ICT üzletág vezetője Katona Tamás, aki az üzletág és a csapat mellett a vállalat komplex infokommunikációs szolgáltatásait, a legfrissebb fejlesztéseket és az IT outsourcing lehetőségeket ismertette, illetve beszélt a stratégiai partnerekkel való együttműködésről is.

 

A szakmai előadások során az ICT üzletág szakemberi bemutatókat tartottak a legaktuálisabb infokommunikációs és informatikai témákban. Szalai László az Enterprise Group kereskedelmi vezetője és Kovács Imre pre-sales vezető az innováció és az értékteremtés kapcsolatát elemezték prezentációjukban. A délelőtti programnak vendégelőadója is volt: Frank Nessel az ASC Telecom AG nemzetközi Sales Managere költséghatékonyságról beszélt a résztvevőknek. A szakmai nap délutánja is az Enterprise Group előadásaival folytatódott. A partnerek a mobilintegrációról, a Big Data stratégiáról és az SAP HANA adatelemzésről, illetve a BYOD (Bring Your Own Device) témaköréről tudhattak meg többet a vállalat rendszermérnökeitől.

 

 

Innováció az üzletmenetben, ahogy az Enterprise Group látja

 

Költséghatékonyság intelligens megoldásokkal (ASC Telecom) Mobilintegráció (Enterprise Group & Bárdi Autó) Milyen Big Data stratégiában tud Önökkel együttműködni az Enterprise Group? BYOD, avagy mutasd a mobilod, megmondom ki vagy.

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők