hírek

hírek

hírek

Újabb egészségügyi intézmény, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, is az Enterprise Multimedikai Alkalmazást (EMMA) választotta

2017-03-15


Az elmúlt időben folyamatos fejlesztéseiről és újításairól vált ismerté a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet, amely az allergológia és a gyermektüdőgyógyászat terén több mint fél évszázados, generációról generációra átadott klinikai tudást halmozott fel. A különböző szakterületi OEP és magánrendelésein közel 50, komoly tapasztalattal rendelkező szakorvos valamint tíz, képzett csecsemő- és gyermekgyógyászati illetve pulmonológiai szakasszisztens több mint 13000 gyermek, köztük közel 3500 új beteg ellátását biztosítja évente.

 

„Intézetünk, együttműködve a kutatás – fejlesztés területével, figyelemmel kísérve az egészségügyben bevezetett legújabb technikai, diagnosztikai eszközöket, a vizsgálatok és a gyógyítás során minden lehetőséget megragad, hogy a legprofesszionálisabb megoldásokat használja.” – mondta el dr. Skorán Ottó, ügyvezető igazgató, orvos, gyógyszerkutató. „Gyógyító és kutató-fejlesztő munkánkat olyan korszerű IT alapú folyamat- és adatkezeléssel szeretnénk támogatni, amely egyszerű kezelhetőség mellett a finanszírozási és betegellátási folyamatok összehangolásán túl az adminisztrációs terheinket is jelentősen képes csökkenteni. Az EMMA választásakor az ár/teljesítmény arány mellett meggyőző volt számunkra, hogy azt az Enterprise Group több évtizedes ágazati tapasztalattal rendelkező szakemberei fejlesztik, és zökkenőmentes lehetőséget kínálnak a korábbi rendszereink adatainak átvételére.”

 

Az elhatározást követő mindössze három hónapos integrációs és oktatási folyamat után idén februárban már „élesben” debütált az új EMMA rendszer a gyermekgyógyintézetben. Az előkészítés során sikeres tesztekkel zárult a korábbi rendszer adatainak teljeskörű migrációja. Az intézmény munkatársai precíz, minőségi oktatáson vettek részt, hogy az új rendszer használatával gördülékenyebbé váljon a betegellátás.

 

„Biztosak vagyunk benne, hogy az intézményt látogató gyermekek szülei a gyorsuló, hatékonyabb, professzionális, kiszámítható és megbízható ügyfélcentrikus kiszolgálásban tapasztalhatják majd meg az Enterprise Multimedikai Alkalmazás által nyújtott előnyöket. Mind emellett az EMMA jól paraméterezhető háttértámogató szolgáltatásai és folyamatos verzió frissítései a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyógyszerkutatási tevékenységét és a hamarosan megnyíló Diagnosztikai Centrum munkáját is hatékonyan támogatják a jövőben.” – tette hozzá Orbán Előd, az Enterprise Group ügyvezető igazgatója.


Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők