hírek

hírek

hírek

Nagy érdeklődés övezte az Enterprise Group standját a Magyar Kórházszövetség idei Kongresszusán

2017-05-09


Nagy érdeklődés övezte az Enterprise Group standját a Magyar Kórházszövetség idei Kongresszusán

A minden esztendőben megrendezésre kerülő Magyar Kórházszövetség Kongresszus az évek során a magyar egészségügy szereplői számára a legfontosabb találkozóhelyévé avanzsált. Büszkék vagyunk arra, hogy az Enterprise Group ennek a jeles eseménynek évről évre aktív szereplője, s ezeken az alkalmakon, az egészségügyi informatika „élharcosaként”, személyesen is találkozhatunk – jelenlegi és potenciális – ügyfeleinkkel, partnereinkkel, és szemtől szemben mutathatjuk be innovatív megoldásainkat a szakmai közönség számára. Nem volt ez másképp az idei, immár a XXIX. Kongresszuson sem, ahol a három napon át tartó kiállításon számos érdeklődő látogatott el standunkhoz, akiknek bemutathattuk, hogyan kívánunk új távlatokat nyitni a modern információtechnológia által az egészségügyben.

 

 

A Magyar Kórházszövetség Kongresszusa idén április 26-28. között került megrendezésre a siófoki Hotel Azúrban. Az esemény során a látogatók rendkívül változatos témákról szóló előadások közül tudtak válogatni – szó esett például a bértámogatások és a béremelések hatásáról az intézmények finanszírozására, a várólistákról, a kórházak közötti együttműködésekről és az egészségügyi technológiai fejlődésről –; s a kiállítói standokon felsorakozott vállalatok is számtalan hasznos látnivalóval szolgáltak.

 

A rangos eseményen az érdeklődők az Enterprise Group-pal az L4-es kiállítói helyen találkozhattak, ahol munkatársaink készségesen, jó hangulatban fogadták őket. Örömünkre szolgált, hogy rengetegen látogattak el az – igencsak színes, látványos, de egyben elegáns – standunkhoz, ahol a vendégekkel értékes eszmecserékre tehettünk szert.

 

A szakmai programok mellett idén is jutott idő a szórakozásra: a Kongresszus szervezői által biztosított kikapcsolódási lehetőségeken túl mi magunk is vendégül láttuk partnereinket a Mala Garden Hotelben egy ízletes vacsorára, ahol a kulináris élvezeteket egybe tudtuk kötni egy kellemes beszélgetéssel.

 

Ahogy minden eddigi évben, örömmel vettünk részt a Magyar Kórházszövetség 2017-es rendezvényén is; izgatottan várjuk a jövő évi Kongresszust!

 

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők