hírek

hírek

hírek

Goldból Platinum partner az Enterprise Group

2016-09-26


2016. július elsejétől az Enterprise Communications Magyarország Kft. az Extreme Networks nevű hálózatieszköz-gyártó Platinum Partnere. 

 

Az informatikai piacon a legtöbb gyártó indirekt értékesítési modellben, partnerek segítségével értékesíti a termékeit. A gyártók szokásosan rangsorolják a partnereiket különféle szempontok (például szakemberek számában kifejezett felkészültség, forgalom) alapján. A 80 országban jelen levő gyártó Silver, Gold, Platinum és Diamond szinteken minősít.

 

„A Platinum Partnerség komoly eredménynek tekintjük, hiszen ez a legrangosabb, amelyet egy, a magyarországihoz hasonló méretű piacon működő vállalat reálisan elérhet” – nyilatkozta Téchy Zoltán, az ICT üzletág rendszermérnöke.

 

A minősítés éves forgalmi feltételeket, vizsgákon minősített szakembereket (sales, presales-tervező és postsales egyaránt) illetve 7/24 támogatási (support) képességeket ír elő. Az Enterprise Group ICT üzletága a kezdetektől komolyan vette az összes mérési szempontot az értelemszerű forgalmi kérdéseken felül, így már korábban is rendelkeztek 7/24 képességekkel és évek óta folyamatosan vizsgáztatják a hálózati mérnököket is. A 2015-2016-os évek hozták el azt az intenzitású üzletet, ami alapján megbízhatóan tudják a forgalmi elvárások szintjét hozni.

 

„Az Extreme Networks elismerése tevékenységünk színvonalának és minőségének fokmérője, sokat tettünk érte, s bízunk benne, ezt ügyfeleink is értékelik” – tette hozzá Téchy Zoltán.

 

Platinum Partnerként minden bizonnyal többet hallunk majd az Enterprise Groupról, hiszen a képviselet, marketingszervezés, ún. ’mindshare-növelés’ területén is magasabbak az elvárások.

 

„Őszintén szólva örömmel tekintünk az elé a feladat elé, hogy az eddiginél több szakmai és partnerrendezvényen találkozzunk a partnereinkkel.”

 

Olvassa el cikkünket az ICT Hírmondó szeptemberi számában

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők