hírek

hírek

hírek

Solid Edge felmérés 2015 – járuljon hozzá Ön is a Solid Edge fejlesztési irányvonalának kialakításához!

2015-11-17


A PLM szoftverek globális piacvezetőjének, a Siemens PLM Software-nek az elsődleges célja, hogy partnerei sikeresek legyenek a mindennapi üzletmenet során, ehhez mérten fejlesztik megoldásaikat is. A hosszú távú tervezéshez pedig a felhasználóktól kapott visszajelzések felbecsülhetetlenek, hiszen megszabják a termék fejlesztésének irányvonalát – nemcsak a soron következő, hanem a jövőbeli verziókhoz is.

A Siemens PLM Software éppen ezért minden évben izgatottan várja, hogy felhasználóik részt vegyenek az éves Solid Edge felmérésben – hiszen ez mindkét fél szempontjából rendkívül fontos!

A felmérés kilenc érdeklődési terület szerint lett részekre bontva, és körülbelül 15 percet vesz igénybe a kitöltése – egy kis időráfordítással Ön is befolyásolhatja a Solid Edge jövőbeni funkcióit, fejlesztési irányát.

 

A részvételhez kattintson ide!

A felmérést 2015. december 18. előtt érheti el. A Siemens PLM Software minden választ névtelenül és teljesen bizalmasan kezel.

 

Bízunk benne, hogy a kérdőív kitöltésével továbbra is lehetőséget ad arra, hogy hozzájáruljunk üzleti növekedéséhez és sikereihez.

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők