hírek

hírek

hírek

EPLM TRENDS PIKNIK 2019 – AJÁNLÓ

2019-08-12


Szokásos évente megrendezésre kerülő EPLM TRENDS rendezvényünkkel idén szeptember végén jelentkezünk, hogy a terméktervezés, gyártás, teljes termékéletciklus menedzsment témakörében olyan újabb lehetőségekről számoljunk be, amelyek hatékony segítséget nyújtanak az ipari termelésben dolgozó vállalkozások számára.

Az Enterprise Group PLM portfóliója számos megoldást vonultat fel a hatékonyság javítása, a költségcsökkentés az automatizáció vagy akár a robotizáció területén, melyből mérnök szakértőink az adott vállalatra, illetve kihívásra szabott optimális szoftveralkalmazást/ kombinációt tudják összeállítani.

Ahhoz, hogy ezt a széles megoldáspalettát kellően be tudjuk mutatni és a résztvevők, érdeklődők a számunkra leginkább égető kérdésekre kaphassanak választ személyesen, így ebben az évben egy teljes napot lefedő workshop sorozattal készülünk a hagyományos prezentációk helyett. Úgy gondoljuk, hogy ehhez a kötetlenebb megjelenéshez leginkább egy piknik tud hátteret biztosítani, ahol közel 17 workshop mellett jut idő a személyes beszélgetésre néhány finom grillfalat mellett.

Az interaktív workshopok esetében számos variációval készülünk, hogy mindenki a számára legizgalmasabb témákba tudjon belehallgatni és kérdezni is egyben. Próbát teszünk arra, hogy a terméktervezés munkalépéseitől, eszközeitől kezdve egészen a hatékony csoportmunka valamint a gyártásütemezés holisztikus területére is kitekintsünk. Az intelligens megmunkálási megoldásokat illetően is több kiselőadás, illetve demo kerül bemutatásra lefedve a lemez- famegmunkálás vagy az alkatrész- és szerszámgyártás területeit.

Néhány téma ízelítőül:

  • Milyen módon alakítja át a digitalizáció a kultúránkat?
  • Miként kezelhető a termékfejlesztés összes lépcsője és problémája egy rendszer segítségével?
  • Megtérülési példák CAM szoftverek használata esetén
  • Gyártási folyamatok összekapcsolása
  • Új lehetőségek a végeselemes analízis területén – avagy mire lesz szüksége a mérnöknek.
  • Hálómodellezés és a 3D nyomtatás kapcsolata
  • Termelés túl az excelen
  • Hőtani szimulációk használata termékfejlesztésben
  • ….

Az EPLM TRENDS PIKNIK rendezvényen kerül kihirdetésre az éves EDGE Vándorkupa verseny győztesei is, akiket értékes nyereményekkel jutalmazunk.

A Piknik hangulat és a hozzá illeszkedő hatalmas tér kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy üzleti partnereink is bemutathassák a megoldásaikat. Így például a helyszínen kipróbálható lesz a Hexagon Metrology speciális mérőkarja, amely egyesíti az érintéses méréseket és a lézerszkennelést mind az alkatrész ellenőrzésénél vagy digitalizálásakor.

További újításként CEO kerekasztal beszélgetést is beleillesztettünk a programba, hogy a vezetőket leginkább érintő kihívásokról és kérdésekről is szó essen: mire kell felkészülnie a cégeknek a digitalizáció esetében, milyen új kihívásokkal néznek szembe a vezetők, vagy milyen megtérülési idővel lehet számolni az szoftverberuházás esetén.

Találkozzunk a szeptemberi EPLM TRENDS PIKNIKen!

Ide kattintva tud regisztrálni! 

 

Helyszín: 1029 Budapest (Adyliget), Feketefej u. 2.

Időpont: 2019.09.26. (csütörtök) 09:00-16:30

A jelentkezés az eseményre online regisztráción keresztül történik. A sikeres jelentkezésről emailben visszaigazolást küldünk. Az esemény regisztrációs oldala augusztus végén lesz elérhető. Az eseményen csak visszaigazolt regisztrációval rendelkezők vehetnek részt.

Enterprise Group PLM rendezvény

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők