hírek

hírek

hírek

Vero Software, FASys and SPRING Technologies a Hexagon márka alatt egyesül tovább erősítve a portfóliót

2019-01-09


A Hexagon Manufacturing Intelligence divíziója 2019. január 7-én bejelentette a Vero Software-t, a FASys-t és a SPRING Technologies-t magába foglaló Production Software divízió megalakulását. Ennek eredményeképpen a három üzletág magára ölti a Hexagon vállalati arculatát is.

A Hexagon 2014-ben vásárolta meg a CAD/CAM megoldásokat készítő Vero Software-t, majd a későbbiekben tovább bővítette kínálatát. A FASys 2017-es felvásárlása a portfóliót szerszám- és erőforrásgazdálkodási szoftverrel és üzlethelyiség-automatizálási és integrációs szakértelemmel bővítette. A 2018-ban átvett SPRING Technologies CNC szimulációs technológiát biztosít a G-kód ellenőrzéséhez és a munkafolyamat-optimalizáláshoz. A gazdag technológiai portfólióban rejlő szakértelem segítségével a Hexagon már a visszamodellezés (Reverse Engineering) és a szerszámgépen alkalmazott tapintómérésre vonatkozó megoldások kifejlesztése terén is előre lépett.

 

„Az elmúlt öt évben rendelkezésre álló technológiánk és megoldásaink jelentős mértékben fejlődtek tovább a Vero CAD/CAM örökségéből” - mondta Steve Sivitter, a Production Software üzletág vezérigazgatója. „Arra törekszünk, hogy olyan termék-szinergiákat alakítsunk ki, amelyek segítik az ügyfeleinket a minőség és a termelékenység javításában. A Vero, a FASys és a SPRING technológiai szakemberei már korábban is szorosan együttműködtek, így az egy üzletágban történő összevonás természetes lépésnek tűnt számunkra. Mindannyian örülünk ennek a lehetőségnek és izgatottan várjuk, hogy a jövőben újabb innovatív, gyártási intelligencia megoldásokat hozzunk létre”.

 

Hanke Norbert, a Hexagon Manufacturing Intelligence divíziójának elnöke hozzáteszi: „A Production Software üzletág kialakítása kiegészíti a tervezési, mérnöki és méréstechnológiai üzletágainkat, lehetővé téve számunkra, hogy egyedi megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára. Ezen megközelítés mentén haladva, célunk a gyártási folyamat során képződő adatok felhasználásával az autonóm összekapcsolt ökoszisztémák (ACE) létrehozása, amelyek lehetővé teszik az intelligens gyárakat. "

 

Forrás: https://www.hexagonmi.com/about-us/news/media-releases/2019/january-2019/hexagon-announces-production-software-business

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők