hírek

hírek

hírek

Egyre sikeresebb az ICT Partner Reggeli

2015-06-30


2015. június 30-án rendeztük meg az idei év második Partner Reggelijét az Extreme Networks-szel karöltve. A rendezvénynek ezúttal a Budai Vár lábánál található, exkluzív Manna Terasz adott otthont.

A partnereink körében egyre népszerűbb Partner Reggelin a vendégek találkozhattak a világ 4. legnagyobb hálózati eszközöket és szoftvereket gyártó vállalatának képviselőivel, valamint az Enterprise Group ICT szakembereivel és kereskedelmi képviselőivel, akikkel konzultálhattak az egyes termékekről és megoldásokról, ezek alkalmazási lehetőségeiről, illetve értékesítési stratégiájáról.

ICT partner reggeli

Az Extreme Networks képviseletében ellátogatott az eseményre Michal Zlesak kereskedelmi vezető, aki a gyártó hálózatintegrációs lehetőségeiről beszélt, valamint Dávid András, a RelNet Technológiai Kft. ügyvezetője, aki a Purview-ról tartott előadást, egy olyan hálózati erőforrást analizáló és optimalizáló megoldásról, amely elkapja és analizálja a tartalom alapú alkalmazások forgalmát, hogy ezáltal kimutatást készítsen azokról, továbbá a felhasználókról, a tartózkodási helyekről és eszközökről.

ICT partner reggeli

Kíváncsi vagy megoldásainkra? Látogass el weboldalunkra, és keresd kollégáinkat, akik szívesen rendelkezésedre állnak a fenti témakörben!

http://enterprise-group.hu/ict

Az előadás anyagait ide kattintva tudja letölteni!

Extreme Networks General

Purview

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők