hírek

hírek

hírek

Siemens PLM Software képzés: Solid Edge ST8

2015-04-30


Beszámoló

Az elmúlt évekhez hasonlóan az Enterprise Group PLM üzletágának szakembere idén is részt vett a legmagasabb szintű, a Siemens PLM Software által szervezett képzésen, ahol a Solid Edge következő, ST8-as verziójának újdonságait ismerhette meg. A fejlesztőknél tett látogatás több okból is fontos esemény, hisz amellett, hogy egyedi fejlesztési és képzési anyagokat kapnak az érdeklődők, lehetőség van személyesen is találkozni az egyes területek fejlesztési vezetőivel.

A Huntsville-ben (USA, AL) április 20-24. között megtartott oktatás számos újdonságot hozott, de a legfontosabb az új verzió adta lehetőségek megismerése volt. A négy és fél napos oktatás a kapcsolatépítés mellett a gyakorlatiasság jegyében telt. Egyelőre még nem szivároghatnak ki információk az új verzióról, de azt elmondhatjuk, hogy az ügyfelek számos hasznos funkciót fognak kapni.

Solid Edge képzés 1

Ahogy már említettük, fontos, hogy a fejlesztők közvetlenül kapjanak információt a magyarországi Solid Edge felhasználók igényeiről, használati szokásairól. Az évenkénti látogatások alkalmával az EPLM szakemberei kidolgozott fejlesztési anyagokat adtak át a fejlesztőknek, amelyek közül számtalan belekerült az új verziókba – ezt felismerve a Solid Edge fejlesztői (ennek egy hivatalos keretet adva) előre bekértek három fontos fejlesztési igényt. Természetesen az Enterprise PLM is elküldte a felhasználóknak is előrelépést jelentő igényeket egy 42 oldalas prezentáció formájában. A szervezeti változásokon keresztülmenő fejlesztőgárda ezeket örömmel fogadta, és azt méltatta, hogy milyen magas szintű szakmai munka folyik az Enterprise Group PLM üzletágánál és ügyfeleinél. A szakmai munkát a fejlesztőkkel közös vacsora egészítette ki, ahol kiderült, hogy 19 évvel ezelőtt azon a napon jelent meg a Solid Edge V1-es verziója, ami rendkívül különleges hangulatot adott az eseménynek. A CAD fontos terület, de emellett az igényeknek megfelelően dinamikusan fejlődik a PDM terület is, így a Solid Edge SP is számos fejlesztésen ment keresztül, amelyek leginkább az adatok elérési és kezelési sebességét érintik.

Solid Edge képzés 2

„A fejlesztőknél eltöltött egy hét megerősített abban, hogy jó úton járunk, és felhasználóink bízhatnak bennünk: abban , hogy a legmagasabb szinten képviseljük őket. Ennek egyik ékes példája, hogy a bekért fejlesztési igények 2/3-át mi készítettük a visszajelzéseik alapján. A Solid Edge ST8 érkezésével ügyfeleink egy olyan verzióhoz jutnak hozzá, amely segíteni fog a napi tervezési és dokumentációkészítési feladatok gyorsabb elvégzésében” – fogalmazott Szűcs Imre, az Enterprise Group PLM üzletágának szakembere

A „Solid Edge ST8 – Tervezés határok nélkül” ingyenes, internetes webkonferencia sorozatunkkal ismét az elsők között ismerheti meg a legfontosabb újdonságokat!

Regisztráció és további információ: http://plm.enterprisegroup.hu/sites/store/webinars/ST8.aspx

Sajtókapcsolat
Kommunikációs partnerünk a Corpus Communications Kft.
Corpus Communications
1037 Budapest, Szépvölgyi út 141.
Tel: +36 1 321 1516    Mail: virag.csorbai@corpuscom.hu    Web: corpuscom.hu

Hírek

Letöltés

Kérjük, töltse ki az űrlapot a szakmai anyag letöltéséhez.

* kötelező mezők